Farmasi Beauty World glavni logo

Originalna cena je bila: 1,199.00рсд.Trenutna cena je: 1,019.00рсд.

Tonirana hidratantna CC krema sa multimineralima, 50 ml

Sold: 0

Tonirana hidratantna CC krema sa multimineralima i uljem makadamije

Tonirana hidratantna CC krema sa multimineralima kremastom strukturom idealna je za balansiranje neujednačenosti boja i osvetljavanje tona kože. Sa SPF 25, pruža snažnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka, dok bogati sastojci kao što su multiminerali i ulje makadamije, Vitamin C, Vitamin B3, ekstrakt zobi, arganovo ulje, i protein svile, obezbeđuju dubinsku hidrataciju i revitalizaciju kože.

NIJANSE
Choose an option
Tonirana hidratantna CC krema sa multimineralima kremastom strukturom idealna je za balansiranje neujednačenosti boja i osvetljavanje tona kože. Sa SPF 25

Originalna cena je bila: 1,199.00рсд.Trenutna cena je: 1,019.00рсд.

Dostupno za avansnu kupovinu

Add to cart

 Tonirana hidratantna CC krema sa multimineralima

Tonirana hidratantna CC krema sa multimineralima  kremastom strukturom idealna je za balansiranje neujednačenosti boja i osvetljavanje tona kože. Sa SPF 25, pruža snažnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka, dok bogati sastojci kao što su multiminerali i ulje makadamije, Vitamin C, Vitamin B3, ekstrakt zobi, arganovo ulje, i protein svile, obezbeđuju dubinsku hidrataciju i revitalizaciju kože.

Ključne karakteristike:

  • Vlaži i hrani kožu: Multiminerali i ulje makadamije pružaju dubinsku hidrataciju, dok Vitamin C ujednačava ten, a Vitamin B3 hrani kožu.
  • Regeneriše i revitalizuje: Ekstrakt zobi obnavlja kožu, a arganovo ulje revitalizuje, dok protein svile čini kožu mekom.
  • SPF 25 zaštita: Štiti kožu od UV zračenja.
  • Savršeno prekrivanje: Vlažna završna obrada omogućava savršeno prekrivanje bez začepljenja pora.
  • Veličina proizvoda: 50 ml

Upotreba:

  1. Nanesite proizvod na kožu: Nanesite malu količinu kreme na lice.
  2. Razmažite: Ravnomerno razmažite vrhovima prstiju, četkom za podlogu ili sunđerom za šminkanje dok ne postignete željeni izgled.

Upozorenja:

  • Samo za spoljnu upotrebu: Ne koristiti unutrašnje.
  • Prekinite upotrebu u slučaju iritacije: U slučaju iritacije ili infekcije, odmah prekinite sa upotrebom i konsultujte se sa svojim lekarom.

Ova krema je savršen dodatak vašoj svakodnevnoj rutini nege kože, osiguravajući hidrataciju, zaštitu i savršen ten.

Additional Information

Težina -
NIJANSE

, , ,