Farmasi Beauty World glavni logo

Originalna cena je bila: 1,859.00рсд.Trenutna cena je: 1,399.00рсд.

HIS POWER EDP, Men, 100 ml

Sold: 0

His Power EDP  Men miris koji predstavlja ljubavnu priču u kojoj ste vi glavni lik. Na početku, osetićete neodoljive note mandarine, đumbira i ananasa. Srce mirisa krije cimet, sandalovinu i lavandu. Konačno, otvaraju se note baze i osetićete snagu mošusa, ambera, vanile i kafe. drveno-aromatični parfem koji se postepeno otkriva, naglašavajući kontrast između topline i muževnosti. Jedinstven i šarmantan, ovaj miris ima seksi i živahan karakter sa nezaboravnim tonovima.

 

Dostupno za avansnu kupovinu

His Power EDP Men je drveno-aromatični parfem koji se postepeno otkriva, naglašavajući kontrast između topline i muževnosti. Jedinstven i šarmantan, ovaj miris ima seksi i živahan karakter sa nezaboravnim tonovima.

Originalna cena je bila: 1,859.00рсд.Trenutna cena je: 1,399.00рсд.

Dostupno za avansnu kupovinu

Add to cart
Alcohol Denat., Fragrance/Parfum, Water/Aqua, Limonene, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citral, Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Benzophenone-3, D&C Brown No.1/ CI 14700 / CI 19140/ CI 17200.

HIS POWER EDP Men

His Power EDP Men miris koji predstavlja ljubavnu priču u kojoj ste vi glavni lik. Na početku, osetićete neodoljive note mandarine, đumbira i ananasa. Srce mirisa krije cimet, sandalovinu i lavandu. Konačno, otvaraju se note baze i osetićete snagu mošusa, ambera, vanile i kafe. Drveno-aromatični parfem koji se postepeno otkriva, naglašavajući kontrast između topline i muževnosti. Jedinstven i šarmantan, ovaj miris ima seksi i živahan karakter sa nezaboravnim tonovima.

Parfemske note:

  • Gornje note: mandarina, đumbir, ananas
  • Srednje note: cimet, sandalovina, lavanda
  • Donje note: mošus, amber, vanila, kafa

Veličina proizvoda: 100 ml

Upotreba: Za dugotrajan miris, poprskajte parfem na mesta gde možete osetiti puls: vrat, ručni zglobovi, pregibi u laktovima.

Upozorenja:

  • Samo za spoljnu upotrebu.
  • Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta, isperite vodom.
  • Čuvati na sobnoj temperaturi.
  • Ne izlažite direktnoj svetlosti i toploti.

Uporediv sa notama parfema Valentino Uomo Born in Roma.

 

Težina 0100 kg