Dobro došli u svet Farmasi kozmetike

Priča o uspehu FARMASI započela je sredinom prošlog veka osnivanjem kompanije od strane dr Cevdeta Tuna. Od tada, FARMASI je jedna od vodećih, pouzdanih i brzorastućih izvoznih kompanija u Turskoj. Konstantno prateći najnovije tehnološke trendove, stvarajući ugodne uslove za inovativni razvoj, unapređenje proizvodne opreme i proizvedenih proizvoda, unapređenje kvaliteta, proizvodnih procesa i kadrova, FARMASI se kreće putem uspeha i prosperiteta. Svaki FARMASI proizvod je proizveden po najvišim standardima i sertifikovan od strane nezavisnih međunarodnih kompanija i laboratorija kao što su GMP, HALAL i ISO 9001.

 

FARMASI je danas popularan brend u 124 zemlje, koji dostiže 350 miliona kupaca širom sveta, 345 hiljada konsultanata koji nude više od 2000 proizvoda u 13 kategorija, proizvedenih u 5 integrisanih fabrika.

Misija

U Farmasiju slavimo lepotu i individualnost. Pružamo pristup inovativnim, visokokvalitetnim proizvodima kako bi naši kupci mogli da izgledaju i osećaju se najbolje. Mi menjamo živote ljudi, ne samo kroz dokazane prednosti moćnih prirodnih sastojaka, već i tako što ih osnažujemo da postignu uspeh izvan svojih najluđih snova. Ono što je najvažnije, to činimo držeći se najvišeg nivoa poštenja i integriteta, ostajući verni poštenim principima koje je uspostavio naš osnivač, dr C. Tuna.

Vizija

Kao porodica, naš cilj je da do 2025. postanemo kompanija za direktnu prodaju kozmetike broj jedan. Bićemo prepoznati po kvalitetu naših proizvoda i našoj sposobnosti da inspirišemo, motivišemo i osnažimo ljude širom sveta da postanu lepša bića i pomognu drugima da i to uradi. Postići ćemo veliki uspeh ostajući verni poštenim principima koje je uspostavio naš osnivač, dr C. Tuna.

Poslovne vrednosti

U Farmasiju verujemo u moć lepote. Verujemo da svako treba da ima sposobnost da izgleda i oseća se lepo. Prava lepota dolazi iznutra ka spolja. 

Verujemo u moć samoizražavanja. Najlepši ljudi su srećni, samouvereni i nezavisni. 

Verujemo u moć namere. Verujemo da budućnost neke osobe nije određena njenim okolnostima, već koliko snažno veruje u svoju moć da ih promeni. 

Verujemo u moć integriteta.  U našim proizvodima koristimo moćne, visokokvalitetne prirodne sastojke i stalno inoviramo kako bismo našim kupcima pružili najbolja rešenja. Nikada ne testiramo na životinjama i nikada ne koristimo prečice. Svoje klijente tretiramo kao porodicu.

Top Img back to top