0
Vaša korpa

Nutriplus

Aloe Vera napitak sa aromom manga sadrži antioksindante koji mogu olakšati različite kožne probleme kao i poboljšati izgled kože. Odličan je stimulans varenja a pomaže i kod unapređenja dentalnog zdravlja.
Aloe Glow - Napitak sa sokom Aloe vere, aroma manga, 450 ml

Nutriplus shake je dijetetski proizvod sa smanjenom energetskom vrednošću – hrana za osobe na dijeti za mršavljenje. Po jednoj porciji sadrži 20 g veganskih proteina, 5 g vlakana i 27 vitamina i minerala, u obliku praška od kojeg se priprema šejk, koji zamenjuje jedan obrok. Namenjeno osobama na redukovanoj dijeti, kao zamena za jedan obrok dnevno u cilju mršavljenja.

NUTRIPLUS SHAKE – Zamenski obrok šejk za kontrolu težine, 540 g

20 g veganskih proteina

27 vitamina i minerala

5 g vlakana ( probiotici ) !

ŠEJK ZAMENSKI OBROK, UKUS ČOKOLADE
ŠEJK ZAMENSKI OBROK, UKUS VANILE
ŠEJK ZAMENSKI OBROK, UKUS JAGODE
ŠEJK ZAMENSKI OBROK, UKUS BANANA

Temeljno i bez grudvica pomešajte Nutriplus napitak sa ovim praktičnim shakerom.

Nutriplus Lily Shaker
NUTRIPLUS- Beauty Collagen, 30 tableta

Nutriplus Beauty Collagen je dodatak ishrani sa mešavinom hidrolizata goveđeg kolagena tipa 1 i 3 (1000mg po jednoj tableti) i vitamina C, namenjen koži.

Vitamin C doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože, krvnih sudova, hrskavice, kostiju, zuba, desni i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Rastvor za oralnu upotrebu je dodatak ishrani sa prirodnom aromom brusnice, hidrolizovanim goveđim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, koenzimom Q10 i vitaminima B5, B6, B7, C i E, namenjen za kožu, sluzokožu i kosu i podržavanju imuniteta i energetskog balansa.

Vitamin B7 doprinosi održavanju normalne kože, sluzokože i kose.

Vitamini B6 i C doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Vitamini B5, B6 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože, krvnih sudova, hrskavice, kostiju, zuba i desni.

Vitamin C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Jedna bočica sadrži: 5,5g hidrolizovanog goveđeg kolagena tipa 1 i tipa 3 uz hijaluronsku kiselinu, koenzim Q10, vitamin C, E, B5, B6 i B7.

Nutriplus Beauty Shot Collagen, rastvor za oralnu upotrebu, 15×50ml.