0
Vaša korpa

Dostava

Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije, isključivo radnim danima.

Za partnera u poslovima dostave izabrali smo AKS kurirsku sluzbu kao najpouzdaniju kurirsku službu na prostorima Srbije.

Rok isporuke

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, dobićete potvrdu porudžbine na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja porudžbine.

Od tog trenutka rok isporuke je 5 do 10 radnih dana .

Uobičajeno vreme za isporuku je od dva do pet radnih dana, sem u slučaju da željenih artikala trenutno nema u nabavci pa se čeka dopuna magacina.

Preuzimanje pošiljke

Na dan isporuke kurir će vas kontaktirati na broj koji ste ostavili kao kontakt.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja i u tom slučaju me obavestite uz propratnu fotografiju i slobodno otkažite isporuku.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena.

U slučaju netačnih podataka većina kurira je korektna pa me obavesti , pa ću vas u tom slučaju kontaktirati putem e-maila da bi ispravili podatke načinjene od strane Vas .

Molim Vas takođe da ukoliko uočite grešku u iznosu otkupa (može biti samo manji zbog popusta) da me kontaktirate jer svi grešimo pa i u glavnom centru Aksa u Šapcu.

Cena isporuke

Cene AKS usluga je 220 din za porudžbinu do 3 kg svaki naredni kilogram se naplaćuje 20 din.
Troškove dostave preuzima kupac, odnosno ove troškove plaćate prilikom preuzimanja pošiljke.