16 августа, 2020 Od FARMASI 014 Isključeno

AGE REVERSIST KOLEKCIJA

Age Reversist je kolekcija koja u potpunosti menja svaki koncept. Kako je do sada poznato da su se za probleme starenja koze koristile kreme sa hijaluronom, kolagenom i koenzimom Q10 koje su kozu cinile mekom i usporavale znake starenja, nisu nimalo umanjivale vec postojecu stetu.
Naucnici su otkrili da kolicina hijalurona i kolagena u kremama nije dovoljna kako bi napravila ozbiljnije promene, a da ne postoji nacin kako bi se unosila veca kolicina preko koze.

Medjutim, usledio je odgovor, naravno iz prirode. Postoje materije, koje mogu delovati na kozu tako da podstaknu istu da proizvodi vise hijalurona i kolagena. I to ni manje ni vise nego iz algi, koju ova kolekcija i sadrzi. Potpuno prirodno resenje koje kozu tera samu da se obnavlja i time daje jako dobre rezultate, a da ne sadrzi sulfate.

Čine je: gel za umivanje, serum, rich moisturizer i exceptional cream.
Gel za umivanje pogodan i za najosetljiviju kozu a i onu sa aknama. Izuzetno lagan, ne isusuje kozu bas zbog odsustva sulfata. Blago zateze upravo zahvaljujuci algi Laminaria koja pravi lagani botox efekat na licu…

Serum predstavlja snaznu anti age formulu, instant paket koji u sebi svega iz kolekcije ima vise. Pomaze u regeneraciji koze, čineci je da izgleda mladje, dajuci joj blistavost i svezinu. Kontinuiranom upotrebom, ujutru i uvece, prvi rezultati ublazavanja dubokih bora vidljivi su vec nakon mesec dana.
Rich moisturizer izuzetno hidriria i nakon prve upotrebe, sto Vam apsolutno mogu potvrditi buduci da ovu kremu koristim malo vise od mesec dana. Lagana je teksture i vrlo brzo se upija u kozu. Iako problema sa borama nemam, ono sto sam pored jako dobre hidriranosti primetila jeste i to da mi je koza zategnutija, nahranjena i da su se sitne linije na celu dosta umanjile.
Ovakvi tipovi krema, kako bih ja rekla “hidratori” dubinski hrane i hidriraju kozu, a namenjeni su svim tipovima koze. Kako suvoj tako i masnoj. Ono sto je dobro u vezi sa masnom kozom, jeste to sto svojom laganom teksturom, nece zapusiti pore, a dubinski ce je hidrirati. Koristi se takodje ujutru i uvece i apsolutno preporucujem svima da je cim pre isprobaju.
Exceptional cream je pravo cudo u malenoj kesci pred kojom sam i sama zanemela videvsi sta radi na celu mog oca.
Krema koja ce vam bukvalno ispeglati bore vec nakon par minuta. Zateze kozu, uklanja nepravilnosti, suzava pore, smanjuje kesice ispod ociju…
I ne, nije botox, vec je na bazi planktona koji je bogat vitaminima i mineralima. Njegova funkcija je da pomogne kozi kako bi izgledala mladje, a za cak 67% procenata povecava sintezu kolagena.
Ono sto je vazno kod primene ove kreme, jeste to, da je nanosite u veoma tankom sloju, iskljucivo na kriticnim mestima. Ostavite da deluje oko 5 minuta, ali bez ikakve mimike lica, u suprotnom ce vam ostati tako. Takodje, efekat ove kreme, trajace 6-8 sati, ali opet dovoljno da na nekoj proslavi ili dogadjaju izgledate blistavo i dosta podmadjeno.