FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fabrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske,
Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradivi,

Eco friendly biološki razgradiva formula bez životinjski sastojaka, setrifikovane vegan formule. Ne sadrže fosfate, SLES, SLS, parabene, formaldehida, veštačke boje, hlor, parfeme, gluten, teške metale.

KvalitetnI proizvodI od visokokvalitetnih sirovina u skladu su sa GMP, ISO 22000 i Halal standardima koje su podvrgnute testovima kontrole kvaliteta.

Izborom Nutriplus proizvoda osiguravate da svom telu date hranljive materije koje su mu potrebne za održavanje zdravlja, lepote i energije

Šminka u potpunosti obnovljena, reformulirana, inovativna, sofisticirana REMAKE-up kolekcija koja nudi dvostruku korist: omogućavaju besprekorno nanošenje dok istovremeno pružaju hidrataciju, zaštitu od sunca i prirodna ulja. Ovom kombinacijom delovanja – šminka je pretvorena u ritual nege.

Dr. C. Tuna -MEDICINSKA LINIJA PROIZVODA

Dr. C. Tuna linija Farmasi proizvoda je medicinska linija proizvoda koja je prirodna: bez parabena, bez triklosana, bez teških metala, bez fosfata, formaldehida i ftalata, bez sirovina životinjskog porekla, nije testirana na životinjama, dermatološki testirana

Svakodnevni dodatak ishrani koji može pomoći u nivou energije i metabolizmu i podržati jedinstvene fiziološke i nutritivne potrebe žena.
Dodatak svakodnevnoj ishrani koji pomaže da se premoste nedostaci mikrohranjivih sastojaka Sadrži 25 vitamina i minerala potrebnih za podržavanje jedinstvenih prehrambenih i fizioloških potreba žene, uključujući vitamine A, D, E, C, K, B1, B2, B3, B5, B6, B7 B9, B12 i minerale: gvožđe, cink, kalcijum, magnezijum, bakar, mangan, selen, jod, hrom i molibden i ekstrat nevena.
Bez: GMO, Glutena, Konzervansa, Alergena, Boja, Laktoze, Kofeina, Šećera, Vegan
Jednostavno uz ove multivitamine OSEĆAJ SE BOLJE!
Pomaže održavanju imuniteta
Pomaže održavanju nivoa energije, metabolizma
Pomaže održavanju zdravlja kostiju
Jačaju kosu, kožu i nokte
Prva su pomoć za borbu sa stresom.
Top Img back to top