Kategorije proizvoda

Preporučujemo Vam Preporucujemo vam nekoliko najprodavanijih proizvoda.

Zašto kupovati kod nas?

Kvalitet zagarantovan

Naše proizvode prodaje, pre svega, kvalitet a potom i izuzetno pristupačna cena. Nastojimo kupcima ponuditi najbolji odnos uloženog i dobijenog što je vodeća poslovna filozofija kozmetičke kompanije FARMASI. Više od šest decenija uz pomoć tradicionalne recepture i savremene tehnologije stičemo poverenje korisnika stvarajući proizvode namenjene celoj porodici. .

Brza i jednostavna dostava

Dostava se vrši putem kurirske službe AKS. Svaki naručeni artikal isporučićemo vam u roku od 2 do 5 radna dana do vašeg praga. Troškovi isporuke za tezinu paketa do 3kg iznose 220,00 din. Za kupovinu veću od 3.000,00 din trošak dostave je besplatan.

Proizvodi na biljnoj bazi

FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, i dizajnera, proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fabrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske, Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradivi, FARMASI proizvodi ne testiraju se na životinjama, pa su odobreni od strane svetski priznatih farmaceutskih kuća, čemu svedoče i brojni sertifikati.

Suvo ulje ABSOLUTE SUPER ELIXIR

Jedinstvena kompozicija 15 pažljivo biranih biljnih ulja
učiniće ovaj eliksir nezamenljivim u vašoj svakodnevnoj
beauty rutini. Sa posebnom formulom suvog ulja brzo se
apsorbuje i ne ostavlja lepljivi osećaj. Može se koristiti
za lice, kosu i telo na više različitih načina. Kožu hidrira i
revitalizuje, a kosu jača i vraća joj sjaj.

Ulje dobro za lice
Ulje dobro za telo
Ulje dobro za kosu

Naši brendovi

Top Img back to top