Farmasi Beauty World

Zašto kupovati kod nas?

Kvalitet zagarantovan

Naše proizvode prodaje, pre svega, kvalitet a potom i izuzetno pristupačna cena. Nastojimo kupcima ponuditi najbolji odnos uloženog i dobijenog što je vodeća poslovna filozofija kozmetičke kompanije FARMASI. Više od šest decenija uz pomoć tradicionalne recepture i savremene tehnologije stičemo poverenje korisnika stvarajući proizvode namenjene celoj porodici. .

Brza i jednostavna dostava

Dostava se vrši putem kurirske službe AKS. Svaki naručeni artikal isporučićemo vam u roku od 2 do 5 radna dana do vašeg praga. Troškovi isporuke za tezinu paketa do 3kg iznose 220,00 din. Za kupovinu veću od 3.000,00 din trošak dostave je besplatan.

Proizvodi na biljnoj bazi

FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, i dizajnera, proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fabrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske, Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradivi, FARMASI proizvodi ne testiraju se na životinjama, pa su odobreni od strane svetski priznatih farmaceutskih kuća, čemu svedoče i brojni sertifikati.

Nutriplus 𝑴𝒖𝒍𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒎𝒊𝒏 𝒛𝒂 𝒛𝒆𝒏𝒆

Svakodnevni dodatak ishrani koji može pomoći u nivou energije i metabolizmu i podržati jedinstvene fiziološke i nutritivne potrebe žena.
Dodatak svakodnevnoj ishrani koji pomaže da se premoste nedostaci mikrohranjivih sastojaka Sadrži 25 vitamina i minerala potrebnih za podržavanje jedinstvenih prehrambenih i fizioloških potreba žene, uključujući vitamine A, D, E, C, K, B1, B2, B3, B5, B6, B7 B9, B12 i minerale: gvožđe, cink, kalcijum, magnezijum, bakar, mangan, selen, jod, hrom i molibden i ekstrat nevena.
Bez: GMO, Glutena, Konzervansa, Alergena, Boja, Laktoze, Kofeina, Šećera, Vegan
Jednostavno uz ove multivitamine OSEĆAJ SE BOLJE!
Pomaže održavanju imuniteta
Pomaže održavanju nivoa energije, metabolizma
Pomaže održavanju zdravlja kostiju
Jačaju kosu, kožu i nokte
Prva su pomoć za borbu sa stresom.

Naši brendovi

Top Img back to top