16 августа, 2020 Od FARMASI 014 Isključeno

SHELD MAN KOLEKCIJA

Bolja formula i novi dizajn…
Posebno dizajniran za potrebe muške kože Shield Man nudi potpunu njegu zahvaljujući snažnom kompleksu aminokiselina, ulja badema i vitamina E.
𝐊𝐑𝐄𝐌𝐀 𝐙𝐀 𝐋𝐈𝐂𝐄 𝐈 𝐏𝐎𝐃𝐑𝐔𝐂𝐉𝐄 𝐎𝐊𝐎 𝐎𝐂𝐈𝐉𝐔 – Zahvaljujući formuli razvijenoj s kompleksom aminokiselina i namijenjeno posebno vašim muškarcima podržava energičan izgled kože. Uspijeva probuditi umor u oči . Pogotovo za lice i područje oko očiju.
𝐒𝐀𝐌𝐏𝐎𝐍 – Ovaj jedinstveni šampon , čija snaga potiče iz kompleksa aminokiselina sadržanih u formuli, čisti kosu nježno i učinkovito, dajući joj mekoću i sjaj. Pogodna za sve tipove kose .
𝐕𝐎𝐒𝐀𝐊 𝐙𝐀 𝐊𝐎𝐒𝐔 – Posebno razvijen za muškarce Farmasi Shield Man Styling Matte vosak za kosu omogućava kreiranje mat i frizura prirodnog izgleda. Njegova kremasta i lagana tekstura Ne Ostavlja tragove na kosi i brzo se suši. Pogodna za svakodnevnu upotrebu.
𝐏𝐉𝐄𝐍𝐀 𝐙𝐀 𝐁𝐑𝐈𝐉𝐀𝐍𝐉𝐄 – Farmasi Shield Man pjena za brijanje je posebno meka, gusta i kremasta pjena koja pruža više ugodnosti i preciznosti tijekom brijanja . S formulom obogaćenom kompleksom aminokiselina i aloe verom pomaže u klizanju brijača i štiti od malih posjekotina i iritacija. Pogodna za sve tipove kože.
𝐋𝐎𝐒𝐈𝐎𝐍 𝐏𝐎𝐒𝐋𝐈𝐉𝐄 𝐁𝐑𝐈𝐉𝐀𝐍𝐉𝐀 – Ova jedinstvena formula obogaćena kompleksom aminokiselina pomaže u omekšavanju i hidratizaciji kože protiv iritacija nakon brijanja. Zahvaljujući laganoj formuli i nemasnoj teksturi brzo se upija.
𝐔𝐋𝐉𝐄 𝐙𝐀 𝐁𝐑𝐊𝐎𝐕𝐄 𝐈 𝐁𝐑𝐀𝐃𝐔 – Posebno razvijeno za regeneraciju , omekšavanje brkova i brade dok hidratizira i umiruje kožu. Sadrži ulje badema i vitamin E koji pomaže u njegovanju brade. Ulje nevena pomaže u sprječavanju iritacija i suhoće kože.
GEL ZA TUŠIRANJE,225ml. obogaćen kompleksom aminokiselina čisti ,omekšava kožu čineći je mekom svežom bez isušivanja.
UNIVERZALNI SAPUN,100g
Sapun za lice i telo obogaćen aminokiselinama dubinsku čisti kožu i pomaže održavanju balansa vlage.
Sa energičnim mirisom nudi osećaj pročišćavanja i potpunog osveženja.