DOSTAVA

It is not always possible to jet off half way around the world when you and your significant other are wishing to go off on a private and romantic getaway. The great news have to spend a lot of money or go very far to get away.

Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije, isključivo radnim danima.

ROK ISPORUKE

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, dobićete potvrdu porudžbine na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja porudžbine.

Od tog trenutka rok isporuke je 5 do 10 radnih dana .

Uobičajeno vreme za isporuku je od dva do pet radnih dana, sem u slučaju da željenih artikala trenutno nema u nabavci pa se čeka dopuna magacina.

INFORMACIJE O TRANSPORTU

Za partnera u poslovima dostave izabrali smo AKS kurirsku sluzbu kao najpouzdaniju kurirsku službu na prostorima Srbije.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Na dan isporuke kurir će vas kontaktirati na broj koji ste ostavili kao kontakt.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja i u tom slučaju me obavestite uz propratnu fotografiju i slobodno otkažite isporuku.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena.

U slučaju netačnih podataka većina kurira je korektna pa me obavesti , pa ću vas u tom slučaju kontaktirati putem e-maila da bi ispravili podatke načinjene od strane Vas .

Molim Vas takođe da ukoliko uočite grešku u iznosu otkupa ( može biti samo manji zbog popusta ) da me kontaktirate jer svi grešimo pa i u glavnom centru Aksa u Šapcu.

CENA ISPORUKE

Cene AKS usluga je 220 din za prudžbinu do 3 kg svaki naredni kilogram se naplaćuje 20 din. Troškove dostave preuzima kupac, odnosno ove troškove plaćate prilikom preuzimanja pošiljke.

069/10-90-760

Besplatan katalog
close slider