Brend Farmasi

Svaki FARMASI proizvod je 100% naš proizvod!

Davne 1946. Dr. Cevdet Tuna osniva firmu TAN HEALTH COSMETICS za proizvodnju lekova i uvoz hemijskih sirovina. 1985. osniva i ALIZE COSMETICS koja ulazi na tržište s

proizvodnjom mirisa i proizvodima za negu kože.

1997 dolazi do spajanja sa TAN HEALTH COSMETICS pa se 2003. menja naziv kompanije u TANALIZE, danas poznata

kao jedan od najvećih proizvođača u sektoru kozmetike u Istanbulu.

2010. TANALIZE KOZMETIKA A.S ISTANBUL pokreće brend FARMASI.

FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda,

kreiranih od strane kvalifikovanih hemičara i dizajnera, te proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fabrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske, svakodnevno brinu

o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcenjenijih stručnjaka Turske, te dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste.

Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradivi, FARMASI proizvodi ne testiraju se na životinjama, i odobreni su od strane svetski priznatih farmaceutskih kuća, čemu svedoče i brojni sertifikati.

Katak istorijat Farmasi kozmetike

BIOGRAFIJA IDEJNOG TVORCA FARMASI KOZMETIKE

Dr . Dževdet Tuna je rođen 1923 godine u gradiću Edirne ( blizu granice sa Grčkom ) , Turska u velikoj porodici u kojoj je bio drugo od devetoro dece .

1941 godine posle završetka “ Hajdarpaša “ srednje škole odlazi za Nemačku gde nadograđuje svoje znanje na Geteovom medicinskom fakultetu . Po završetku studiranja , a kao posledica velike nostalgije za domom vraća se u rodnu Tursku . Počeo je da radi u Hadimkoju kao jedini poručnik lekar koji je neumorno jahao kilometrima na svom konju po celoj Trakiji lečeći ranjene vojnike .

1952 godine , Tuna je osnovao Tege – jednu od prvih pet farmaceutskih fabrika u Turskoj kako bi proizvodio konvencionalne lekove . Tu je stvorio prvi sirup i tablete za kašalj u Turskoj , analgetik kao i mast protiv upala . Potpuno posvećen svom radu , Tuna je lično uvideo sve aspekte proizvodnje korak po korak uključujući razvijanje novih formula i mogućnost osnivanja prve test laboratorije u Turskoj . Posle 22 godine neizmerne posvećenosti i velike ekspanzije svog posla Tuna prodaje svoje akcije inostranom investicionom preduzeću .

1977 – 1995 angažovan je na uvozu medicinskog materijala kako bi snabdeo više od 13.500 nacionalnih apoteka koje samostalno proizvode lekove . Tokom ovog perioda je istovremeno delovao kao poverenik nekoliko malih i srednjih domaćih farmaceutskih kompanija .

1998 godine , osnovao je Tanalize Kozmetiku i Farmasi brendove .

Danas , Farmasi proizvodi približno 2000 različitih proizvoda uključujući tu i Dr . C Tuna medicinsku liniju proizvoda .

FARMASI ADUTI:

PROIZVODNI KAPACITET

Danas Farmasi, koji posluje sa više od 2 hiljade vrsta proizvoda, proizvodi svoje proizvode u svom pogonu od 100.000 m² u Istanbulu, sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 500 miliona.

Farmasi, koji pomno prati tehnološku agendu u ovom sektoru, koristi digitalne mašine najnovije tehnologije u svom proizvodnom pogonu.

 ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

U Farmasi fabrici koriste se moderne mašine za maksimalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i efikasniji proizvodni proces, a uz tim iskusnih i sertifikovanih stručnjaka, neprestano radi na novim projektima kako bi zadžao lidersku

poziciju u svetu kozmetike

GLOBALNI BREND

FARMASI brend se profilira putem direktne prodaje kao jedina takva kompanija u Turskoj. Rasprostranjena je u 126 zemalje širom sveta

, sa dnevnim proizvodnim kapacitetom od 1000 tona! Fabrika je smestena u prirodi, ne poseduje nijedan dimnjak, a proizvodnja se vrši po svim ekološkim

standardima.

FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500

proizvoda, kreiranih od strane kvalifikovanih hemičara i dizajnera, i proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fabrici u Evropi,

što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske.

Svakodnevno brinu o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcenjenijih stručnjaka Turske, kao i dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste.

95% na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradivi, FARMASI proizvodi ne testiraju se na životinjama, i odobreni su od strane svetski priznatih farmaceutskih kuća,

čemu svedoče i brojni sertifikati.

Jedina farmaceutska kuca u svetu koja poseduje

HALAL sertifikat, sto dokazuje da se naši proizvodi ne testiraju na životinjama i ne sadrže sirovine životinjskog porekla izuzev kozjeg mleka.


 RAZNOLIKOST PROIZVODA

Naše proizvode prodaje, pre svega, kvalitet a potom i izuzetno pristupačna cena. Nastojimo kupcima ponuditi najbolji odnos uloženog i dobijenog što je vodeća poslovna filozofija kozmetičke kompanije FARMASI. 

Više od šest decenija uz pomoć tradicionalne recepture i savremene tehnologije stičemo poverenje korisnika stvarajući proizvode namenjene celoj porodici.

Osim toga, FARMASI nudi i poslovnu priliku, šansu da zajedno sa nama, ostvarite zavidnu karijeru i spajajući ugodno sa korisnim doprinesete kućnom budžetu.

Koristeći najbolje iz prirode i uz dobar balans pouzdanih i proverenih sastojaka u pet integrisanih fabrika širom sveta, nastala je široka paleta FARMASI dekorativne kozmetike, u

kojoj je moguće pronaći sve željene nijanse za dnevni, večernji, poslovni ili svečani izgled.

Pored dekorativne kozmetike naši najtraženiji proizvodi nose oznaku Dr. C. Tuna. Doktor Cevdet Tuna utemeljio je osnovne FARMASI postulate, a poznat je i kao tvorac prve fabrike lekova u Instanbulu, u kojoj su još 50-tih godina prošlog veka, proizvedeni prvi sirupi protiv kašlja, tablete protiv bolova, gelovi za masažu i mnogi drugi proizvodi, preteče današnjim savremenim lekovima.

Danas brend FARMASI i Dr C. Tuna čine više od 2000

licenciranih proizvoda za negu kose i tela i broje više od 360 miliona zadovoljnih korisnika na pet kontinenata. Svi proizvodi su bazirani na prirodnim sastojcima, bez parabena, veštačkih boja, triklosana, teških metala. Dermatološki su testirani, a odnedavno imamo i organski sertifikovanu aloe vera liniju.

Prepoznat kao brend za celu porodicu FARMASI je kreirao i

Mr. Wipes Biohome liniju sredstava za održavanje kućne higijene. Sirovine korišćene u ovim proizvodima poseduju Ecocert sertifikat, ne sadrže fosfate, ekološki su razgradivi i koncentrovani što ih čini ne samo efikasnim već i ekonomičnim.


Brend koji svojim pristupom farmaceutskoj kozmetičkoj proizvodnji, zdravim i visokokvalitetnim portfeljem proizvoda i unosnom poslovnom prilikom može dodirnuti svačiji život i snove.

Nudi ljudima jedinstvenu priliku da otkriju sopstveni potencijal i lepotu pomoću proizvoda i unosnog poslovnog modela pa Vas ovim putem pozivam da iskoristite šansu i postanete deo ove priče, priče o kvalitetu, ljubavi, viziji i uspehu koji traje i traje.

Besplatan katalog
close slider